Hoooiii!

 

Een foto van de jeugdraad leden per februari 2024 (exclusief Maia)

Wij zijn Yara, Jasper, Renske, Eline, Maia, Sjors en Alex, samen vormen wij de Jeugdraad. Wij vinden het bij OEZA gezellig om naast de trainingen en wedstrijden ook als club niet-zwem gerelateerde activiteiten te doen! Daarom komt de Jeugdraad maandelijks bij elkaar om deze leuke activiteiten te organiseren voor de wedstrijdploeg én het voorbereidend wedstrijdzwemmen door het jaar heen!

Naast alle gezelligheid is ons doel ook om ervoor te zorgen dat jij jouw teamgenoten buiten het zwembad beter leert kennen en om een goede band op te bouwen; we zijn namelijk naast teamgenoten allemaal ook gewoon vrienden!

De activiteiten die wij organiseren zijn verschillend, denk hierbij aan een middagje springen in een trampolinepark, een dagje kanoën, schaatsen in de winter, een avondje bowlen, naar het strand op een warme zomerdag of een gezellige quizavond, en nog veel meer leuke activiteiten!

De Jeugdraad tijdens het kanoën

Naast alle leuke activiteiten, organiseren wij ook eens in de 2/3 jaar Keetkamp!

vier hele leuke dagen bij een scouting gebouw bij ons in de buurt. Op dit kamp wordt er niet getraind, maar juist heel veel leuke activiteiten gedaan. Groepsbonding spelletjes, buitenactiviteiten, vrij zwemmen en andere activiteiten!

Aan de activiteiten die wij organiseren zit de ene keer wel een bedrag aan vast en de andere keer niet. Dit hebben wij te danken aan al onze fantastische zwemmers die jaarlijks meedoen aan de Grote Club Actie. Met de opbrengsten die we maken vanuit de Grote Club Actie kunnen wij de activiteiten financieren, dus hoe meer loten er worden verkocht, hoe meer gratis activiteiten wij kunnen organiseren!

Als je nog vragen hebt kan je altijd een mailtje sturen naar: [email protected]

Onze voorzitter is Yara Wentink, onze secretaris is Jasper Camphuijnder en onze penningmeester is Renske Haasbroek.

Zien wij jou bij de volgende activiteit?!

Groetjesss,

De Jeugdraad :))

OEZA's sponsoren

  • Ter Meulen Tuinstyle
  • De Hooge Waerder
  • Kingsign
  • FLIP & ZO
  • SponsorKliks

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Swimming De Bosbaan Zondag 30 juni 2024 Programmaboekje  Klik hier...

Meer info Aanmelden