Zwemvereniging OEZA geslaagd voor audit verlenging Licentie Nationale Zwemdiploma’s

9 maart, 2021

De Nationale Raad Zwemvaardigheid (NRZ) heeft op 9 maart 2021 laten weten dat zwemvereniging OEZA is geslaagd voor de audit verlenging Licentie Nationale Zwemdiploma’s.

Licentie Nationale Zwemdiploma’s
Zwemlesaanbieders die met goed gevolg getoetst zijn door de Nationale Raad Zwemveiligheid, ontvangen de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Dit is de kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Alleen zwemlesaanbieders die voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Licentie mogen de Nationale Zwemdiploma’s, waaronder het Zwem-ABC uitgeven. Om deze licentie te kunnen behouden, vindt er met enige regelmaat een herhaal audit plaats.

Reactie Nationale Raad Zwemveiligheid 

Uit de steekproef is gekomen dat u in de praktijk uitvoert wat op papier vermeld staat. Dit is gebleken uit observatie van de zwemles en uit een gevoerd interview met een aanwezige zwemlesgevende. Tevens is aangetoond dat er noodzakelijke aanvullingen en opvolgingen zijn op de kwaliteitscriteria.

De Nationale Raad Zwemveiligheid is blij dat jullie ervoor kiezen om te blijven voldoen aan de “nieuwe” kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Samen staan wij voor het borgen van veiligheid en kwaliteit van het zwemonderwijs!

Wij feliciteren jullie wederom met het behaalde resultaat: VERLENGING LICENTIE NATIONALE ZWEMDIPLOMA’S.

Dankzij de inzet van onze OEZA vrijwilligers behaald

Dankzij de inzet van ons bestuurslid Opleidingen en onze kaderhoofden en kaderleden hebben we deze audit tot verlenging van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s behaald. Een fantastisch resultaat waar we trots op mogen zijn!

OEZA's sponsoren

  • Ter Meulen Tuinstyle
  • De Hooge Waerder
  • Kingsign
  • FLIP & ZO
  • SponsorKliks

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Swimming De Bosbaan Zondag 30 juni 2024   !!Helaas is...

Meer info Aanmelden