OEZA sponsoring

14 september, 2023

We zijn blij om te kunnen melden dat we sinds deze week een tweede sponsor hebben!
Niet alleen FLIP&ZO maar ook Kignsign heeft besloten om bordsponsor van OEZA te worden.
Binnenkort zult u dus ook het bord van Kingsign langs de badrand kunnen zien!

 

Naast bordsponsors doet OEZA mee aan de Rabo Club Support, waar iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan stemmen op drie verenigingen, waarna deze verenigingen geld krijgen van de Rabobank. We willen de mensen met een rekening bij de Rabobank dan ook vragen om via de website of in de app op OEZA te stemmen.
Ook heeft OEZA zich ingeschreven bij de Vomar voor hun Club is Koning actie, waarbij klanten hun klant-is-koning kaart aan OEZA kunnen koppelen en op die manier kosteloos geld kunnen verdienen voor de vereniging. Op de website van de Vomar kunt meer informatie vinden over hoe dit precies werkt en hoe u de klant-is-koning kaart kunt koppelen aan OEZA. Houdt onze Facebook pagina in de gaten om te horen wanneer OEZA meedoet!
Verder hebben wij ook al jaren een partnership met SponsorKliks. Zij werken samen met verschillende partijen, zoals Bol.com, Bruna, Booking.com en nog veel meer grote en kleine namen. Als u de link van SponsorKliks gebruikt om bij deze partijen een bestelling te doen krijgt OEZA daar ook kleine commissie van. Om dit te doen klikt u eenvoudig op het logo van SponsorKliks onderaan de pagina en gaat u via die pagina naar de winkel waar u iets wilt bestellen. (er is ook een plug-in te downloaden die u laat weten wanneer u de SponsorKliks commissie bent vergeten).

 

Al dit geld is bedoeld om de vrijwilligers die het hele jaar door zorgen dat OEZA kan bestaan, te bedanken, maar ook om nieuwe materialen voor de zwemmers te bekostigen, of nieuwe kleding te kopen en nog veel meer dingen. We willen u dus vragen om goed te kijken hoe u kosteloos onze vereniging kunt helpen. Als u daarnaast iemand kent of bent die misschien geïnteresseerd is in een sponsoring dan horen wij dat ook graag! Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Logo van FLIP&ZO, sponsor van OEZA sinds april 2023Logo van KINGSIGN, sponsor van OEZA sinds september 2023

OEZA's sponsoren

  • Ter Meulen Tuinstyle
  • De Hooge Waerder
  • Kingsign
  • FLIP & ZO
  • SponsorKliks

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Swimming De Bosbaan Zondag 30 juni 2024   !!Helaas is...

Meer info Aanmelden