Gezocht: Nieuwe OEZA bestuurder (voorzitter)

23 juni, 2023

Huidig voorzitter Pascal Palmboom heeft het OEZA bestuur laten weten na zijn termijn (einde seizoen 2023 / 2024) te stoppen met al zijn (bestuurs-)taken bij OEZA. Door zijn vertrek over enkele maanden ontstaat er een nieuwe vacature binnen het OEZA bestuur, welke we nog voor het vertrek van Pascal hopen in te vullen.

We zijn daarom opzoek naar een enthousiaste en gemotiveerde bestuurder (mogelijk met voorzittersambitie) die zich betrokken voelt bij onze zwemvereniging en die samen met de andere bestuurders en vrijwilligers onze zwemvereniging verder vorm wil geven en wil werken aan de gestelde ambities (beleidsplan 2024 – 2028).

Het OEZA bestuur vergadert ongeveer 5-6 keer per jaar. Het bestuur vergadert aan de hand van een aantal vaste agendapunten en eventuele ingekomen stukken (denk aan financiële vraagstukken, activiteiten, sponsoren, vrijwilligerswerving, vraagstukken vanuit leden / kader / trainers / zwembad / gemeente). Daarnaast zijn de bestuurders van OEZA actief betrokken bij de verschillende doelgroepen die OEZA rijk is.

Bent u geïnteresseerd in deze ontstane vacature of heeft u nog aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

OEZA's sponsoren

  • Ter Meulen Tuinstyle
  • De Hooge Waerder
  • Kingsign
  • FLIP & ZO
  • SponsorKliks

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Swimming De Bosbaan Zondag 30 juni 2024 Programmaboekje  Klik hier...

Meer info Aanmelden