Zwemvereniging OEZA zwemt overtuigend naar 4de plek in de landelijke B3-klasse competitie

25 maart, 2019

Zondag 24 maart 2019 was de laatste competitie ronde van het seizoen 2018 / 2019. Een grote groep OEZA zwemmers en zwemsters reisde af naar Purmerend om, onder leiding van hoofdtrainer Stefan Haack, de vierde competitie ronde te zwemmen. Met een puntentotaal van 4107,17 tijdens de vierde competitie ronde zwom zwemvereniging OEZA overtuigend naar de vierde plek in de landelijke B3-klasse competitie. Een geweldige prestatie van de OEZA zwemmers en zwemsters, de trainers en alle andere vrijwilligers.

Bekeken vanuit de gehele competitie uitslag in de landelijke B-klasse is zwemvereniging OEZA geëindigd op een 14de plek (van de in totaal 32 zwemverenigingen die deelnemen aan de landelijke B-klasse competitie).

Op basis van deze uitslag zal zwemvereniging OEZA ook volgend seizoen weer deelnemen aan de landelijke B-klasse competitie. Uiteraard rekenen we dan ook weer op de support en inzet van één ieder. 

Link naar de competitie uitslag: https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/zwemmen/competitiewedstrijden/nationale_zwemcompetitie/tussenstanden/competitieoverzicht/1000005031/b3_klasse/

OEZA's sponsoren

  • De Hooge Waerder
  • Floricultura

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

HEAD Open Water Evenement De Bosbaan 18 augustus 2019 DE...

Meer info Aanmelden