Wedstrijdploeg OEZA gaat twee belangrijke competitie rondes tegemoet

28 december, 2019

De wedstrijdploeg van OEZA heeft het dit seizoen zwaar in de landelijke B1-klasse competitie. Na de tweede competitie ronde staat de wedstrijdploeg van OEZA op een zevende plek. 

De nummer acht van de landelijke B1-klasse competitie degradeert automatisch naar de landelijke C klasse competitie. Wil de wedstrijdploeg van OEZA dus degradatie voorkomen, dan moet zij minimaal de zevende plek handhaven.

Naast de vier laagst geplaatste ploegen (B1-, B2-, B3- en B4- competitie) zullen ook de drie tijdlangzaamsten uit de totale B klasse competitie degraderen naar de landelijke C-klasse competitie. Al met al staat OEZA op dit moment 21ste van de 31 deelnemende ploegen in de landelijke B-klasse competitie. Wil OEZA op basis van deze andere spelregel degradatie voorkomen dan mag zij niet verder wegzakken dan plek 24. 

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat OEZA ook volgend seizoen weer deelneemt aan de landelijke B-klasse competitie. Het bestuur wenst alle zwemmers en zwemsters alsmede de trainers en vrijwilligers dan ook alle succes toe de komende twee competitie rondes.

Steunt u de wedstrijdploeg van OEZA ook? Kom dan de komende twee competitie rondes aanmoedigen in Purmerend: zondag 12 januari 2020 en zondag 15 maart 2020. 

https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/zwemmen/competitiewedstrijden/nationale_zwemcompetitie/tussenstanden/competitieoverzicht/1000005029/b1_klasse/

 

OEZA's sponsoren

  • De Hooge Waerder
  • Floricultura

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Vanwege het verbod op evenementen tot 1 september 2020 (Corona...

Meer info Aanmelden