Stefan Haack nieuwe hoofdtrainer wedstrijdploeg OEZA

11 april, 2018

Maandag 9 april 2018 zijn alle aanwezige zwemmers en zwemsters van de wedstrijdploeg van OEZA geïnformeerd over de nieuwe hoofdtrainer van OEZA: Stefan Haack. Stefan zal vanaf het begin van seizoen 2018/2019 aantreden als nieuwe hoofdtrainer.

Stefan Haack

Stefan is een echte zwemliefhebber. Hij heeft op NK niveau gezwommen en heeft vele medailles behaald op top niveau. Op dit moment is Stefan nog actief als zwemtrainer bij ZV Haerlem. Bij deze zwemvereniging zal hij het huidige seizoen afronden. Het vinden van een goede nieuwe hoofdtrainer is lastig gebleken, het bestuur van OEZA is zodoende extra verheugd op de komst van Stefan Haack.

Michael van Rijn

Michael geniet nog altijd van elke training en wedstrijd bij OEZA. De keuze voor Michael om een stapje terug te doen is omdat hij meer tijd wil vrijmaken voor andere bezigheden. Michael: ‘Je kunt alleen hoofdtrainer zijn als je er voor de volle 100% voor gaat’.  Michael heeft aangegeven nog altijd betrokken te willen blijven bij OEZA. Hij zal zodoende volgend seizoen regelmatig te zien zijn in het zwembad als assistent-trainer.

Voor alle duidelijkheid: er gaat niemand weg, er komt iemand bij!

OEZA's sponsoren

  • De Hooge Waerder
  • Floricultura
  • CROK

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Open Nederlands Kampioenschap Open Water Zwemmen HEAD Open Water Evenement...

Meer info Aanmelden