Open Nederlands Kampioenschap Open Water Zwemmen

HEAD Open Water Evenement De Bosbaan 28 en 29 juli 2018

De Bosbaan Open Water Wedstrijd

Sinds 4 Augustus 2013 is de baan der banen, wedstrijd der wedstrijden weer terug op de kalender van het nationale circuit open water zwemmen: De Bosbaan, zowel berucht als geliefd! De baan die van alle gemakken en faciliteiten is voorzien, is, onder regie van de Heemskerkse zwemvereniging OEZA, weer het decor van een open water wedstrijd. Hier kunt u alle informatie vinden m.b.t. de wedstrijd en recreatieve zwemnummers, de voorinschrijvingen en eventuele andere informatie.

Open Water Zwemklassieker

In diverse sporten is het een eer om een klassieker te winnen. Wielrennen en voetbal kennen een behoorlijk aantal mooie wedstrijden die “klassieker” genoemd worden. Klassiekers kennen een lange en rijke historie met prachtige beelden en heroïsche prestaties.
Open Water Wedstrijd De Bosbaan maakt deel uit van een uniek gezelschap van Open Water Wedstrijden die een historie kennen van 40 jaar of langer. Sinds 2016 hebben deze wedstrijden het etiket Open Water Zwemklassieker gekregen. We gebruiken deze titel om het open water zwemmen onder de aandacht te brengen bij zwemmers, pers en publiek.

Open Water Wedstrijd De Bosbaan Facebook Pagina

Bent u al lid van de officiële OWW De Bosbaan Facebook pagina? http://www.facebook.com/owwBosbaan

Amsterdam City Swim 2017

Op 3 september organiseren we de zesde editie van de Amsterdam City Swim en springen we met elkaar in het diepe met als doel geld ophalen voor Stichting ALS. We zwemmen 2 km door de Amsterdamse grachten (of in geval van de ACS for Kids maar liefst 700 meter) met als doel donatiegeld op te halen voor Stichting ALS Nederland.
Voor deelnemers aan de Amsterdam City Swim geldt een inspanningsverplichting om donatiegeld op te halen van €400 per persoon. Voor deelnemers aan de Amsterdam City Swim for Kids geldt een donatie-inspanningsverplichting van € 100 per kind. De donatiegelden dienen voor 30 september 2017 te zijn opgehaald.
De startplaatsen voor de Amsterdam City Swim zijn opgedeeld in individuele startbewijzen en deelname via Businessteams. Voor kinderen (10 t/m 14 jaar) is het mogelijk deel te nemen aan de Amsterdam City Swim for Kids. Kids zwemmen de laatste 700 meter van het officiële parcours onder begeleiding van een volwassene.
Wil je graag mee doen aan dit bijzondere evenement, schrijf je dan snel in!
Schrijf je hier in voor #ACS2017: https://www.amsterdamcityswim.nl

OEZA's sponsoren

  • De Hooge Waerder
  • Floricultura
  • CROK

Ons zwemaanbod

Leszwemmen

OEZA Elementair zwemmen Zwemmen leer je niet zomaar, daar is...

Meer info Aanmelden

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen Je bent van plan lid te worden van de...

Meer info Aanmelden

Recreatief zwemmen

OEZA Recreatief zwemmen In 1968 werd de Heemskerkse zwemvereniging OEZA...

Meer info Aanmelden

Bosbaan

Open Nederlands Kampioenschap Open Water Zwemmen HEAD Open Water Evenement...

Meer info Aanmelden